Navštívte naše nové CLEANEX CENTRÁ V Žiline a v Krásne nad Kysucou. Priestory Cleanex Centier sa nachádzajú v dostupných oblastiach, kde môžete využiť veľké parkovisko úplne zadarmo. Odborne vyškolený personál vám pomôže vybrať ten správny produkt z množstva ponúkaného sortimentu. U nás nájdete vysávače, tepovače, podlahové umývače, párne čističe a celý rad čistiacej techniky nemeckej značky Kärcher značiek Sprintus, Numatic a talianskú značku Lavor. Ponúkame tiež pomôcky na upratovanie (hubky, utierky, mopy, stierky, upratovacie vozíky...), čistiacu chémiu, autokozmetiku a iné produkty súvisiace s čistením a upratovaním.

Predajňa Krásno nad Kysucou

Predajňa Žilina

Neustále pre vás rozširujeme svoj sortiment a preto si u nás teraz môžete zakúpiť naozaj všetko, čo s čistením súvisí. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, pretože náš personál je tu stále pre vás. Predajne zároveň slúžia ako výdajné miesto nášho e-shopu.

Naši obchodníci sú tu pre vás
U nás na ulici Vysokoškolákov 2 v Žiline a v Krásne nad Kysucou na adrese Priemyselný park 2222 si môžete prísť produkt osobne pozrieť a na požiadanie vám ho personál predvedie na našej predvádzacej terase. Ak si ani po predvedení nebudete istí, máme možnosť zapožičania strojov. Firma Cleanex tiež ponúka predvádzanie strojov obchodníkmi priamo vo vašej firme.

Stačí nás len kontaktovať e-mailom / telefonicky alebo osobne na predajni CLEANEX CENTRUM Žilina alebo CLEANEX CENTRUM Krásno nad Kysucou. Pre ešte väčšiu spokojnosť našich zákazníkov zabezpečujeme záručný aj pozáručný servis v Žiline čo je obrovskou výhodu nákupu u nás. Stačí prísť a my sa o všetko postaráme. Ak máte však záujem nakupovať z pohodlia domova, otvorili sme pre vás internetový obchod www.cistiacatechnika.eu